Life Simplified

MI VJERUJEMO U JEDNOSTAVNIJI ŽIVOT

Gorenje je više od kućanskog aparata. Kao robna marka, živimo u srcu doma i svakodnevnog života. Zbog toga, naša misija je da olakšamo zadatke kao bi vaš život bio što manje komplikovan i ugodniji.

Vjerujemo da svaka inovacija koja dolazi iz Gorenja treba olakšavati život u važnim životnim trenutcima, kao i malim momentima svakodnevnice.

Neka Gorenje bude dijelom vašeg ličnog tima podrške, koji će vam omogućiti da manje vremena provodite na svoje dnevne rutine i više vremena za stvari koje najviše volite.


Zašto odabrati Gorenje?

Dizajnerske kolekcije

Tražite nešto posebno? Pogledajte Gorenje dizajnerske kolekcije i odaberite onu koja najbolje oslikava vašu ličnost i podržava vaš životni stil.

Nagrade za dizajn

Nagrađivni aparati iz Gorenja su stvoreni da smanje kompleksnost u vašem životu i pruže vam zadovoljstvo neupadljivim, a opet emocionalnim ljudskim jednostavnim dizajnom.

Korisni Wizards-i

Olakšajte svoj život korištenjem pametnih Wizards-a koji korištenje Gorenje aparata i usluga čine još ugodnijim.

Registrujte svoj aparat

Uživajte u pouzdanosti koja dolazi sa registracijom vašeg Gorenje kućanskog aparata i uštedite vrijeme.

Garancija

Dobit ćete 5-o godišnju garanciju i sigurnost kada kupujete veliki kućanski aparat Gorenje.

Najčešća pitanja i odgovori

Pribavite savjet eksperata kako da na najbolji način iskoristite sve funkcionalnosti vašeg aparata.


BLOG LIFE SIMPLIFIED

U čast jednostavnom življenju

Naša strast je da eliminišemo kompleksnosti iz života tako da možemo gledati prema naprijed u bezbrižne trenutke i koji nam nešto znače. Oni su kreirani od ljubitelja jednostavnosti, kreativnim idejama, inspirativnim idejama i rješenjima koja će ih učiniti najboljim naslovima za sve vas koji želite dizajnirati život po svojoj mjeri.

Neka život bude lakši. Za potpuno uživanje.