OBAVJEŠTENJA

U Sarajevu se otvara savremeni STUDIO Hisense i Gorenje bijele tehnike

Već dobro poznata prodajna lokacija u Sarajevu, na adresi Malta br. 29, od 13. jula postaje rebrendirano, moderno mjesto za kupovinu bijele tehnike, najsavremenijih televizora, klima uređaja i malih kućnih aparata.

Radi se o „Hisense Gorenje STUDIO Malta“, koji će na 200 kvadratnih metara kupcima omogućiti i  interaktivan pristup brojnim uređajima iz najnovijeg asortimana oba brenda, ali i njihovo testiranje kako bi se kupci prije same kupovine mogli uvjeriti u funkcionalnost, kvalitet, praktičnost i vrhunski dizajn svega što se nalazi u ponudi.

Foto copyright Stanko Gruden / kolektiff

Navijajte sa Simplyfans navijačima i podržite svoj omiljeni tim u glavnoj rundi takmičenja

Navijajte sa Simplyfans navijačima i podržite svoj omiljeni tim u glavnoj rundi takmičenja.Timovi su upravo završili grupnu fazu i neki od njih se sada pripremaju za glavnu fazu takmičenja koja počinje sutra, 20. januara. Veseli navijači širom Evrope povezani kroz inovativnu i zabavnu kampanju Simplyfans ne mogu dočekati početak naredne runde takmičenja.

Gorenje kompletiralo het-trik sponzorstva muškog rukometnog evropskog prvenstva EHF EURO 2022

Muško evropsko rukometno prvenstvo EHF EURO 2022, koje će se održati od 13. do 30. januara, će ponovo biti održano uz podršku Gorenja nakon što je vodeći evropski proizvođač kućanskih aparata potvdio sponzorstvo ovog događaja treći put zaredom.

Saradnja Mikrofina i Gorenja donosi vam brojne pogodnosti

Potpisan je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između Mikrokreditnog društva Mikrofin i renomirane firme Gorenje Commerce d.o.o. Sarajevo. Ovim ugovorom, kupcima u Gorenje STUDIJIMA je sada omogućeno plaćanje na rate preko „Šoping majstor“ kredita.

Otvoren prvi Hisense Gorenje prodajni studio u Bosni i Hercegovini

Nakon što je izvršeno preseljenje sa stare na novu lokaciju, kompanija Gorenje Commerce d.o.o. je na novoj adresi Trg Ivana Krndelja 36 u Mostaru, otvorila svoj prvi prodajno-izložbeni studio po novom konceptu izlaganja brendova Hisense i Gorenje. Ovaj novi objekat na 300 m2 izložbenog prostora nalazi se u gradskoj zoni Mostara preko puta željezničke i autobuske stanice.