OBAVJEŠTENJA

Kućanski aparati Gorenje i Hisense dobitnici prestižne nagrade za održivost

U posljednjih pet godina Hisense grupacija za proizvodnju kućanskih aparata koristi 38% manje vode i 24% manje električne energije.

Hisense Europe, proizvođač kućanskih aparata pod brendovima Hisense i Gorenje iz Srbije, Slovenije i Češke, nagrađen je srebrenom medaljom EcoVadis.

 

Primjer dobre saradnje Općine Ilidža i kompanije Gorenje Commerce: osnovnim školama donirano 185 prečišćivača zraka

Sarajevo, 27.12.2022. - Kao društveno odgovorna kompanija Gorenje Commerce Sarajevo je u saradnji sa Općinom Ilidža donirala 185 prečišćivača zraka za 14 osnovnih škola s područja općine Ilidža, ukupne tržišne vrijednosti 30.000 KM.

Brend Gorenje, kao dio Hisense Europe, dobilo je certifikat "Green Star" za održivi razvoj i klimatske akcije. Održivi principi su čvrsto ugrađeni u misiju, viziju, strategiju i poslovne modele Hisense Europe. Gorenje je odlikovano sa četiri zvjezdice što ga svrstava u kategoriju "Zeleni lider". 

U Banja Luci otvaren savremeni STUDIO Hisense i Gorenje bijele tehnike

 

Banja Luka, 08.12.2022. – Otvoren je renovirani „Hisense Gorenje STUDIO Banja Luka“, na adresi Jovana Dučića br. 25. Riječ je o modernom mjestu za kupovinu bijele tehnike, televizora i malih kućanskih aparata, koje se prostire na 300 metara kvadratnih. Povodom reotvaranja, pored redovnih popusta, pripremljena je i specijalna akcija u kojoj svaki posjetilac dobija mogućnost da uz kupovinu televizora ili velikog kućanskog aparata na poklon dobije Gorenje toster, iz posebne serije koju je kreirao poznati francuski dizajner Ora Ïto. Ova akcija trajaće 15 dana od reotvaranja. 

U Tuzli otvaren savremeni STUDIO Hisense i Gorenje bijele tehnike

Tuzla, 04.11.2022. – Tuzla dobija moderno mjesto za kupovinu bijele tehnike, najsavremenijih televizora, klima uređaja i malih kućanskih aparata. Riječ je o „Hisense Gorenje STUDIO Tuzla“, koji od četvrtka, 3. novembrana adresi Albina Herljevića br. 19, na 200 metara kvadratnih, kupcima omogućava najsavremenije iskustvo kupovine vrhunskih uređaja bijele tehnike, TV i audio opreme.  Povodom reotvaranja, pripremljena je i specijalna akcija u kojoj svaki posjetilac uz kupovinu televizora ili velikog kućanskog aparata na poklon dobija Gorenje kuhalo za vodu. Ova akcija trajaće 15 dana od reotvaranja. 

U Sarajevu se otvara savremeni STUDIO Hisense i Gorenje bijele tehnike

Već dobro poznata prodajna lokacija u Sarajevu, na adresi Malta br. 29, od 13. jula postaje rebrendirano, moderno mjesto za kupovinu bijele tehnike, najsavremenijih televizora, klima uređaja i malih kućnih aparata.

Radi se o „Hisense Gorenje STUDIO Malta“, koji će na 200 kvadratnih metara kupcima omogućiti i  interaktivan pristup brojnim uređajima iz najnovijeg asortimana oba brenda, ali i njihovo testiranje kako bi se kupci prije same kupovine mogli uvjeriti u funkcionalnost, kvalitet, praktičnost i vrhunski dizajn svega što se nalazi u ponudi.

Foto copyright Stanko Gruden / kolektiff

Navijajte sa Simplyfans navijačima i podržite svoj omiljeni tim u glavnoj rundi takmičenja

Navijajte sa Simplyfans navijačima i podržite svoj omiljeni tim u glavnoj rundi takmičenja.Timovi su upravo završili grupnu fazu i neki od njih se sada pripremaju za glavnu fazu takmičenja koja počinje sutra, 20. januara. Veseli navijači širom Evrope povezani kroz inovativnu i zabavnu kampanju Simplyfans ne mogu dočekati početak naredne runde takmičenja.

Gorenje kompletiralo het-trik sponzorstva muškog rukometnog evropskog prvenstva EHF EURO 2022

Muško evropsko rukometno prvenstvo EHF EURO 2022, koje će se održati od 13. do 30. januara, će ponovo biti održano uz podršku Gorenja nakon što je vodeći evropski proizvođač kućanskih aparata potvdio sponzorstvo ovog događaja treći put zaredom.

Saradnja Mikrofina i Gorenja donosi vam brojne pogodnosti

Potpisan je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između Mikrokreditnog društva Mikrofin i renomirane firme Gorenje Commerce d.o.o. Sarajevo. Ovim ugovorom, kupcima u Gorenje STUDIJIMA je sada omogućeno plaćanje na rate preko „Šoping majstor“ kredita.

Otvoren prvi Hisense Gorenje prodajni studio u Bosni i Hercegovini

Nakon što je izvršeno preseljenje sa stare na novu lokaciju, kompanija Gorenje Commerce d.o.o. je na novoj adresi Trg Ivana Krndelja 36 u Mostaru, otvorila svoj prvi prodajno-izložbeni studio po novom konceptu izlaganja brendova Hisense i Gorenje. Ovaj novi objekat na 300 m2 izložbenog prostora nalazi se u gradskoj zoni Mostara preko puta željezničke i autobuske stanice.