PROLJETNO ČIŠĆENJE

SPREMNI ZA PROLJETNO ČIŠĆENJE?

Specijalna proljetna ponuda Gorenje usisivača i pegli

Čist dom podsjeća na svjež početak nakon duge zime. Sve je svjetlije i sija novom energijom. Čist dom može da ojača vaš imuni sistem i da vam pomogne u borbi sa alergijama uklanjajući naslage prašine. Ali to nisu sve dobre strane! Čist dom može da umanji stres i depresiju, a osjećaj dobro obavljenog posla čini da se osjećate dobro.

Proljetno čišćenje ima dobre strane za vas koje se ne završavaju samo čistim domom. Toliko je dobro za vas, da možete da ga računate kao dio brige o sebi. Uz Gorenje aparate, čišćenje će uvijek biti opuštajuće, brzo i efikasno, što će vam donijeti mir.

Zato vam Gorenje daje specijalnu ponudu usisivača i pegli po odličnim cijenama. Pronađite svog novog saveznika u proljetnom čišćenju i neka vaš dom zablista. Akcija traje do 31.05.

 

Zaboravite promašene ćoškove

 

Snažne LED lampice osvjetljavaju tamna područja. Fleksibilan vratni zglob omogućit će vam lakši ulazak u ormare, stolove i sofe.
Štapni usisivač SVC216FMLW

XPAND ZONE ČETKA

Optimalna snaga usisavanja i jednostavan rad
Inovativni X oblik dvostrukog otvora za sakupljanje prašine povećava usisnu površinu koja prikuplja prašinu iz tepiha, s tvrdih površina i parketa. X oblik otvora omogućava optimalno prikupljanje prašine po cijeloj dužini četke, čak i na rubnim dijelovima, bez smanjenja učinkovitosti usisavanja. Kao rezultat, dobijamo učinkovitiji proces, uz kraće vrijeme usisavanja.