Gorenje S.ketch Street Basketball

Gorenje je ponosni sponzor 11. turnira u "uličnoj košarci" za osnovce i srednjoškolce pod nazivom „Gorenje S.ketch Street Basketball“!

Ovaj sportski događaj okuplja mlade talente iz cijelog grada, promoviše sportski duh i timsku saradnju. Uzbuđeni smo što smo dio ove zajednice i što podržavamo razvoj mladih sportista.

Kako bismo dodatno obogatili vaše iskustvo tokom turnira, pripremili smo posebne pogodnosti za kupovinu malih kućanskih aparata za pripremu zdrave užine sa čak 50% popusta:

Za online kupovinu koristite promo kod GOR50 i naručite aparate na svoju adresu uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 50,00 KM.

Ili preuzmite vaučer na samom događaju, od 16. – 18. septembra. Uz vaučer možete ostvariti 50% popusta na izabrane aparate za kupovinu u našem Hisense Gorenje Studiju Dolac Malta i Blažuj.

Važenje promo koda je od 16.09. do 16.10.2023. godine ili do isteka zaliha.

Ne propustite ovu priliku da ostvarite sjajne uštede i podržite mlade sportiste na turniru „Gorenje S.ketch Street Basketball“! Radujemo se vašem dolasku i nadamo se da ćete uživati u svim pogodnostima koje smo pripremili za vas!