HISENSE GORENJE CLUB APLIKACIJA

Hisense Gorenje Club Aplikacija
Svi vaši računi, proizvodi i garancije na jednom mjestu

Hisense Gorenje Club mobilna aplikacija čuva sve informacije vezane za vaše Gorenje i Hisense aparate – fiskalne račune, garanciju, informacije o proizvodima, uputstva i savjete, kao i lagan pristup korisničkoj podršci.

Jednostavna je za korištenje pa tako u samo par koraka možete registrovati svoj Gorenje ili Hisense aparat jednostavnim skeniranjem QR koda na aparatu i slikanjem fiskalnog računa. Na taj način će svi oni papiri koji se tokom vremena izgube biti na jednom mjestu, uvijek dostupni. Moći ćete uvijek da vidite uslove i period garancije, tehničke detalje aparata, datum kupovine i sve ostale informacije koje se inače nalaze na nekoliko različitih papira.

Preuzmite Hisense Gorenje Club aplikaciju za Android ili iPhone klikom na ikonicu ispod i prestanite da brinete o tome gdje vam stoje garancije i fiskalni računi kućnih aparata:

POČETNI EKRAN

Glavni ekran navigacije sadrži jednostavan pristup svim opcijama – registracija proizvoda, moji proizvodi i garancija, kao i pristup korisničkoj podršci.

REGISTRACIJA PROIZVODA

Jednostavno registrujte svoj Gorenje ili Hisense aparat na aplikaciju. Svoj aparat možete registrovati na dva načina: Skeniranjem QR koda sa aparata koji će automatski povući informacije o aparatu ili ručnim unošenjem podataka.

 

MOJI PROIZVODI

Imajte uvid u registrovane aparate kroz kategoriju „Moji proizvodi“.Podaci koji su dostavljeni u procesu prijave proizvoda nalaze se u detaljnom prikazu proizvoda. Na osnovu izabranog proizvoda, korisniku je automatski dodijeljena garancija za proizvod, dodatna garancija te, ako postoji, dodatna garancija na dio aparata.

 

PODRŠKA

Kroz Hisense Gorenje Club aplikaciju imate jednostavan pristup korisničkoj podršci za brendove Hisense i Gorenje.