Posjetite novi Hisense Gorenje Studio u Banja Luci

 

Savremeni STUDIO bijele tehnike, kućanskih aparata i TV uređaja

Otvoren renovirani Hisense Gorenje STUDIO u Banja Luci

 

Banja Luka, 08.12.2022. – Otvoren je renovirani „Hisense Gorenje STUDIO Banja Luka“, na adresi Jovana Dučića br. 25. Riječ je o modernom mjestu za kupovinu bijele tehnike, televizora i malih kućanskih aparata, koje se prostire na 300 metara kvadratnih. Povodom reotvaranja, pored redovnih popusta, pripremljena je i specijalna akcija u kojoj svaki posjetilac dobija mogućnost da uz kupovinu televizora ili velikog kućanskog aparata na poklon dobije Gorenje toster, iz posebne serije koju je kreirao poznati francuski dizajner Ora Ïto. Ova akcija trajaće 15 dana od reotvaranja.

 

Ovom prilikom gdin. Boštjan Vodeb, regionalni direktor Gorenja za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju i Albaniju ukazao je na posvećenost kompanije razvoju i daljem rastu na tržištu brenda Hisense kojeg su lansirali na tržištu BiH prije dvije godine.

 

„Svojom opredijeljenošću ka ulaganju u globalna sportska sponzorstva Hisense je ostvario veliki rast prodaje i uspjeh kako globalno u svijetu, tako i na tržištu Bosne i Hercegovine. Nastavljamo sa daljim unapređenjem i usklađivanjem vizuelnog identiteta naših prodajnih studija, sa ciljem daljeg osnaživanja i pozicioniranja naših brendova Gorenje i Hisense. Vjerujemo da će stanovnici Banja Luke uvidjeti sve prednosti koje donosi novi preuređeni ambijent i da će ovo prodajno mjesto i dalje biti jedno od prepoznatljivijih i popularnih mjesta za kupovinu bijele tehnike i zabavne elektronike“, poručio je Vodeb.

 

U novootvorenom salonu kupcima će biti omogućeno najsavremenije iskustvo kupovine vrhunskih uređaja. Takođe, po prvi put u studiju u Banja Luci biće dostupan Hisense premium asortiman bijele tehnike. Široka lepeza uređaja uključuje Side-by-side frižidere, koji su prepoznatljivi po svom besprijekornom dizajnu i funkcionalnosti, kao i nevjerovatne Hisense mašine za pranje i sušenje veša koje maksimalno olakšavaju pranje, ali i znatno skraćuju vrijeme koje je potrebno za to.

 

Također, dostupna je i široka ponuda Gorenje kućanskih aparata koji se staraju da nam živote učine što jednostavnijim, a među najpopularnijim proizvodima izdvajaju se OptiBake pećnice. Postoji dugačak spisak prednosti zbog kojih su favorit među kupcima, ali su najpoznatije po mogućnosti samočišćenja i  „air frying“ funkcije, koja omogućava uživanje u prženoj hrani bez dodatnih kalorija.

 

Svi zaljubljenici u audio-vizuelnu tehnologiju imaju priliku da tokom posjete studiju iz prve ruke dožive potpuno novo iskustvo uživanja u TV sadržajima putem UHD, ULED i Laser TV uređaja. Najsavremeniji Hisense televizor sa laserskom tehnologijom na impresivan način demonstrira šta zaista znači kućno kino, transformišući u potpunosti dosadašnji doživljaj svakog gledaoca. Živopisne slike, snažna svjetlost, visoki kontrast, te jarke boje i izraženi detalji samo su neke od karakteristika koje donose potpuno novu dimenziju gledanja televizije na uređajima sa ULED tehnologijom, a posebnu pažnju kupaca privlači model U7. Pored svega, svi Hisense televizori nude mogućnost uživanja u Youtubeu, Netflixu, Disney+, FIFA+ i drugim popularnim streaming platformama.

 

 

Kompanija Gorenje Commerce d.o.o. ovlašteni uvoznik i distributer za Gorenje i Hisense proizvode ovim nastoji potrošačima u Bosni i Hercegovini omogućiti jedinstveno iskustvo kupovine i prikaza svog aktuelnog asortimana kvalitetnih proizvoda koji kupcima olakšavaju život, te svojim inovativnim i savremenim tehnologijama korisnicima pružaju potpuno novo i poboljšano korisničko iskustvo.

Hisense Europe grupacija je akvizicijom Gorenje grupacije 2018. godine postala jedan od vodećih globalnih proizvođača cjelokupne ponude zabavne elektronike i kućanskih aparata u svijetu, te je sa svoja dva globalna brenda Gorenje i Hisense prisutna i na tržištu Bosne i Hercegovine. Svi proizvodi mogu se naći na web stranicama ba.gorenje.com i ba.hisense.com .