OCIJENITE SVOJ APARAT

Vaše mišljenje nam je važno

 Imate li Gorenje aparat? Ocijenite ga!

 

Pomozite nam da razvijemo proizvode koji su prilagođeni korisnicima i pojednostavimo Vašu svakodnevicu. Vaše iskreno mišljenje pomoći će i onima koji još uvijek traže savršen aparat za sebe.

 

Za svoje Gorenje aparate, koji su dio aktuelnog Gorenje asortimana, napišite nam šta vam se sviđa, šta vam je posebno korisno kod Vašeg aparata i šta bismo mogli poboljšati.

 

KAKO DA OSTAVITE RECENZIJU?

  1. Na svom aparatu pronađite modelnu oznaku, napišite je u pretraživaču ispod OCIJENITE SVOJ APARAT i kliknite na PRETRAŽIVANJE
  2. Na stanici produkta klikom na Recenzije bićete preusmjereni na dio stranice gdje se trebate prijaviti ili ostavite recenziju kao gost
  3. Ukoliko trebate pomoć pozovite na broj 061 53 73 73

 

Ne znate model aparata?

Naziv modela nalazi se na pločici na aparatu i na garantnom listu koji ste dobili prilikom kupovine. Ili možete jednostavno pronaći svoj uređaj na našoj web stranici.

Proizvod s upisanim modelom ne postoji. Molimo upišite tačnu modelnu oznaku.

Napravite svoj korisnički nalog i registrujte svoj Gorenje aparat.

Uživajte u prednostima registracije aparata. To je najkraći put do stručne podrške u slučaju nekog problema sa aparatom. Također imate brz pristup uputstvima za korištenje i korisnim sadržajima koji će vam pojednostaviti život. Na ovaj način, registracija aparata je još lakša jer ćete imati sve informacije lako dostupne. Hvala što ste odabrali Gorenje aparat. Vjerujemo da vam mogu pojednostaviti život.