OPTIBAKE UGRADBENE PEĆNICE

VRHUNSKO KUHANJE. ZDRAV NAČIN ŽIVOTA.
Pećnice sa AirFry funkcijom - bez kapi ulja!

Mi znamo da je vrijeme od izuzetne važnosti i da želite da iskoristite vaš dan maksimalno.Iz tog razloga nove Gorenje OptiBake ugradbene pećnice nude brojne funkcije koje će olakšati kuhanje i učiniti ga više ugodnim, ali što je najvažnije učiniti da vam troši što manje vašeg vremena. Prepustite kuhanje nama, a vi uživajte u životu.

 

•  AirFry - pržena hrana bez dodatnih kalorija jer ova metoda intenzivnog

  pečenja sa vrućim zrakom ne zahtijeva bilo kakvu masnoću kako bi se

  osigurala savšeno ukusna i hrskava korica

 

• FastPreheat - doseže temperaturu do 200 ˚C u samo 5 minuta, štedi 30% vremena potrebnog za standardno zagrijavanje pećnice.

 

 

 

• HomeMade - ravnomjerno pečena hrana svaki put zahvaljujući boljoj

  cirkulaciji zraka i stabilnoj temperaturi unutar pećnice


• SteamAssist - savršeno skuhana hrana na pari sa hrskavom koricom sa 

 dodavanjem pare u procesu pečenja

 

 

 

 

• ConnectLife - zašto se mučiti, kad možete pojednostaviti svoj život imajući svemogućnosti upravljanja i provjere pećnice putem aplikacije na mobitelu. Daljinsko upravljanje, recepti, mobilne obavijesti, glasovna kontrola i označavanje, funkcije su koje će vam pomoći da upravljate svim radnjama pećnice brzo i jednostavno gdje god se nalazili


HomeMade oblik
Ravnomjerno pečeno svaki put
Pećnice Gorenje dobro su poznate po svojoj inovativnoj zaobljenoj unutrašnjosti, što je njihova prepoznatljiva karakteristika već dugi niz godina. Oblik HomeMade nadahnut je tradicionalnim pećima na drva i osigurava bolje kruženje zraka u usporedbi s konkurentima.Sada je oblik HomeMade u potpunosti preuređen i protok zraka usavršen zahvaljujući novom dizajnu grijača i poboljšanom rasporedu ventilacijskih otvora. Zbog toga je temperatura stabilna u cijeloj pećnici.Nikada više vaša jela neće zagorjeti s jedne strane, a premalo se ispeći s druge strane.
AirFry
Zdravo zadovoljstvo
Sada možete uživati u hrskavosti i ukusu prženih krompirića bez dodatnih kalorija. Ova metoda intenzivnog pečenja vrućim zrakom ne zahtijeva nikakve masnoće kako bi osigurali savršeno ukusnu hrskavu zlatnu koricu. U kombinaciji s posebnom perforiranom posudom za pečenje (ovisno o modelu pećnice), postići ćete još bolje rezultate pečenja. AirFry metoda pogodna je za manje komade mesa, ribe, povrća ili polu-pripremljene zamrznute hrane, poput pomfrita ili pilećih nugetsa.
FastPreheat
Za inspiraciju u posljednjem trenutku
OptiBake pećnice postižu temperaturu do 200°C u svega 5 minuta, štedeći 30% vremena potrebnog za klasično zagrijavanje pećnice, što ih čini jednima od najbržih na tržištu. Ova funkcija odlična je za recepte koji zahtijevaju prethodno zagrijanu pećnicu. Svjetleći i zvučni signal javit će vam kada je pećnica dostigla željenu temperaturu.
StepBake
Savršena hrana u 2 ili 3 koraka
StepBake omogućava kuharu potpunu kontrolu nad procesom pečenja, koji se može ručno programirati. Jednostavno postavite parametre za svaki od željena 2 ili 3 koraka i pećnica će se pobrinuti za sve. Nije vam potrebna daljnja interakcija, preostaje vam samo uživati ​​u konačnom rezultatu.
BigSpace
Obim 77 l
Jeste li spremni za XXL recepte? Inovativno dizajnersko rješenje omogućava veću unutrašnjost pećnice te potpunu iskoristivost širine pećnice. Na svakoj posudi za pečenje ima više prostora, a superiorna tehnologija osigurat će jednako pečenu hranu na svim nivoima.
Maksimalan pregled
Uvijek znate šta se događa
Jeste li znali da otvaranje vrata tokom procesa pečenja uzrokuje pad temperature u pećnici i čak može uništiti jelo? Zbog maksimizirane veličine prozora na vratima pećnice, izvrsnog halogenog osvjetljenja i unaprijeđenog pozicioniranja nivoa pečenja, nove OptiBake pećnice nude sveobuhvatan pregled nad procesom pečenja u svakom trenutku bez otvaranja vrata.
ExtraSteam
Jednostavniji način pečenja na pari
Ovaj program stvara savršeno parno okruženje, koje osigurava da se vaš hljeb lijepo digne za vrijeme pečenja i dobije hrskavu koricu. Sve što morate učiniti je staviti malo vode u plitku tepsiju, odabrati program ExtraSteam i pustiti pećnicu da odradi svoj posao.
PerfectGrill
Dvostruki grijač za ujednačeno hrskavu hranu
Najbolji rezultati pečenja postižu se kombinacijom velikog i malog grijača, kada je manji grijač smješten unutar većeg. Mudro pozicioniranje grijača osigurava optimalno kruženje vrućeg zraka i donosi odlične rezultate pečenja svaki put - tako da je hrana hrskava izvana, a mekana iznutra.
Teleskopske vodilice
Jednostavno i sigurno rukovanje posudama za pečenje
Glatke teleskopske vodilice pružaju savršen pregled nad procesom pečenja, kao i sigurnije i lakše rukovanje posudama za pečenje. Ovisno o modelu, pećnice Gorenje OptiBake imaju ¾ izvlačive teleskopske vodilice na jednom ili dva nivoa. Kao dodatnu opciju nudimo i fleksibilne teleskopske vodilice na jednom nivou koje se jednostavno postave na željeni nivo žičanih vodilica.
Pečenje na više nivoa
Kada želite sve stići
Kombinacija pametnog kruženja zraka, ravnomjerno raspoređenih prostora između posuda za pečenje i posebne blago zaobljene unutrašnjosti pećnice, osigurava ravnomjerno pečenje hrane na svim nivoima, a budući da je obim pećnice veći, i pregled nad procesom pečenja je izvrstan.
AutoBake
Kada ne znate kako
Gorenje OptiBake pećnice donose potpuno automatske programe kuhanja s izborom između 22 najpopularnija recepta, baš savršeno za početnike u kuhinji. Učinkovito testirani od strane Gorenje stručnjaka, AutoBake programi neće vas iznevjeriti te će osigurati odlične rezultate čak i bez prethodnog zagrijavanja pećnice. Sve što korisnik treba napraviti jest odabrati vrstu jela i težinu te pritisnuti Start. Pećnica će učiniti sve ostalo.
FrozenBake
Najbrži način pečenja smrznutih delicija
Ovaj učinkovit program pečenja savršen je izbor za svu smrznutu hranu i unaprijed pripremljena jela.
GentleBake
Za super sočnu i mekanu hranu
Ova se funkcija odnosi na blago, sporo i ujednačeno pečenje. Na taj se način vlažnost zadržava u hrani, i ona ostaje super sočna i mekana. Pogodno za pripremu mesa, ribe ili peciva na jednom nivou.
Pizza funkcija
Najbolja pizza u gradu
Ovaj program s podešavanjem temperature pečenja do 300°C posebno je osmišljen kako bi vam pomogao ispeći savršenu pizzu, focacciu, somun i slične pečene delicije.
Gratin
Za najukusniju zlatnu koricu
Opcija Gratin omogućuje vam stvaranje savršene zlatno-smeđe korice na lazanjama, mesu, gratiniranom krompiru i ostalim gratiniranim jelima.
Perforirana emajlirana tepsija
Za vaša remek djela pečena bez ulja
Perforirana emajlirana tepsija omogućava povećani protok vrućeg zraka, čineći sva vaša jela pržena bez ulja na AirFry funkciji dodatno hrskavima i ukusnima. Istovremeno je prikladna i za pripremu jela na pari u pećnicama koje imaju funkciju SteamAssist.
BakeSensor - sonda za meso
Savršeno pečeno svaki put
Pećnice mogu biti varljive, jela mogu biti nedovoljno pečena, ili preprečena ili suha... Gorenje genijalni BakeSensor sastoji se od sonde koja se postavlja u hranu i kada vaše jelo postigne željenu temperaturu, alarm će vas obavijestiti da je vaše jelo spremno.Nećete nikada upropastiti vaše pečeno jelo i uvijek ćete uživati u savršenim rezultatima!
PyroClean
Premium funkcija samočišćenja
Pirolitičko čišćenje je najučinkovitiji način čišćenja pećnice uz izrazito visoke temperature koje pećnicu ostavljaju bez ijedne mrlje. Kako bi se osigurala, sigurnost pećnica je zaključana za vrijeme i odmah nakon završetka procesa pirolitičkog čišćenja. Kad se pećnica ohladi, sve što trebate je pobrisati preostali pepeo vlažnom krpom.
CataClean
Površina koja ne dozvoljava masnoću
Katalitičko čišćenje predstavlja veliku pomoć kod održavanja pećnice. Kada pećnica postigne temperaturu od 85°C ili više za vrijeme procesa pečenja, katalitički pokrov ventilatora automatski će započeti s upijanjem masnoće i nečistoća.
AquaClean
Jednostavno čišćenje
AquaClean nudi savršenu pomoć kod čišćenja unutrašnjosti pećnice. Sve što je potrebno jeste nasuti pola litre vode u posudu za pečenje i odabrati AquaClean program nakon svakog procesa pečenja. Za svega 30 minuta rezultat će biti vidljiv na cijeloj površini unutrašnjosti pećnice i posudama za pečenje. Mrlje i masnoće bit će omekšani te će ih biti vrlo jednostavno obrisati.
ChildSafe
Kada se udaljite na trenutak
Gorenje OptiBake pećnice brinu o cijeloj porodici, pa tako i o djeci. Sada je sigurnije ostaviti djecu samu u kuhinji jer mehaničko zaključavanje vrata pećnice sprječava njihovo otvaranje.
Quadro Ultra CoolDoor
Sigurna i energetski učinkovita hladna vrata pećnice
Posebno četverostruko staklo izolira pirolitičke pećnice, čineći ih još sigurnijima za korisnike, posebno ako imaju djecu ili kućne ljubimce. Uz to, budući da se toplina zadržava unutar pećnice, potrošnja energije je optimizirana, što ove pećnice čini prihvatljivima za novčanik i okoliš.
CoolDoor
Sigurno i energetski učinkovito
Posebna inovativna konstrukcija i ustakljenje na vratima izoliraju pećnicu, tako da se toplota zadržava unutra, optimizirajući potrošnju energije jer toplota ne može izaći iz unutrašnjosti pećnice. To čini pećnicu još sigurnijom za korisnika, djecu i kućne ljubimce te sprječava zagrijavanje ambijenta u kojem se pećnica nalazi.
DC+ sistem
Učinkovito upravljanje toplotom
DynamiCooling sistem učinkovito hladi vanjski dio pećnice (ili kućišta) kako bi spriječio bilo kakvu štetu uzrokovanu visokom temperaturom. U pećnicama sa sistemom DynamiCooling+ senzori toplote regulišu hlađenje vanjskih zidova pećnice dok ne dosegnu temperaturu od 60°C. To je posebno korisno u pećnicama s pirolitičkom funkcijom čišćenja koja radi na ekstremno visokim temperaturama.
GentleClose & GentleOpen
Neka vaše kuhanje stvara buku, a ne vrata pećnice
Za lagano otvaranje ili zatvaranje vrata pećnice, bez ikakve buke, potreban je samo nježan dodir.
Odstranjivo staklo vrata
Jednostavan pristup, jednostavno čišćenje
Stakla na vratima pećnice mogu se jednostavno ukloniti, osiguravajući lakše čišćenje i zbog toga uvijek izvrstan pogled u pećnicu.