PLATIŠ MANJE, TRAJE DUŽE

Platiš manje,traje duže

SPECIJALNA PONUDA GORENJE MAŠINA ZA PRANJE VEŠA I MAŠINA ZA PRANJE I SUŠENJE VEŠA SA INVERTER MOTOROM

 

Razumijemo da je mašina za pranje veša jedan od vaših glavnih saveznika u kući. Zato je bitno da odaberete mašinu koja je spoj vrhunske tehnologije i modernog dizajna, temeljno čisti veš i čuva vas od alergena i neprijatnih mirisa. Pored toga, deset godina garancije na Inverter PowerDrive motor osigurava da ćete imati vrhunski uređaj u domu.

Zato vam predstavljamo specijalnu akciju Gorenje mašina za pranje veša sa Inverter PowerDrive motorom po odličnim cijenama. Akcija traje od 01.10. do 31.10.2022.

Uživajte u stvarima koje najviše volite. Ostavite veš nama jer su Gorenje mašine za pranje veša sa Inverter PowerDrive motorom napravljene tako da posao obave na efektan, lak i ekološki prihvatljiv način, uz duži životni vijek uređaja.

Gorenje WaveActive mašine za pranje sa Inverter PowerDrive motorom koriste naprednu tehnologiju pranja:

  • Programi su napravljeni tako da rehidriraju vlakna, što čini odjeću mekšom i manje naboranom
  • IonTech tehnologija obogaćuje vazduh u mašini jonima negativnog naboja, koji eliminišu alergene i negativne mirise
  • SteamTech funkcija omogućava dodatni tretman parom na kraju ciklusa

INVERTER MOTOR

PowerDrive

 

Ovaj tihi, ali izuzetno efikasni motor, dizajniran je kako bi omogućio dugovječnost vaše mašine za pranje veša, dok istovremeno štedi električnu energiju sa svakim pranjem. Zbog njegove dugovječnosti, Gorenje vam nudi i 10 godina garancije na ovaj motor.

RECITE ZBOGOM ALERGIJAMA

AllergySteam

 

Zaštitite svoju porodicu od alergija visokim intenzitetom pare, koji efikasno uklanja alergene poput sitnih čestica prašine i grinja, bez oštećenja odjeće i neprijatnih mirisa.