Pomoćnici za korištenje gorenje aparata

OLAKŠAJTE DNEVNE ZADATKE

Gorenje kućanski aparati pomažu vam da svoje dnevne zadatke obavite brže, bolje i sa više ugodnosti za vas. Za još bolje iskustvo, odaberite jedan od pomoćnika koje nudimo i koji će se pobrinuti da vaša omiljena odjeća bude u savršenom stanju, svježa hrana bude adekvatno spremljena i očuvana što duže svježom. Čak će vas inspirisati da pripremite i neko ukusno jelo.

Ukoliko želite da pomoćnici budu skrojeni prema vašim aparatima, registrujte ih.

Isprobajte pomoćnike kako biste olašali svoj život

Održavanje rublja

Odaberite vrstu rublja, boju i vrstu mrlje i odredite nivo zaprljanosti. Pomoćnik će predložiti podešenje mašine za pranje rublja za najbolje rezultate pranja.

Sušenje rublja

Odaberite vrstu rublja i nivo do kojeg želite da rublje bude osušeno, a pomoćnik će predložiti podešenja koja će omogućiti najbolje rezultate.

Čuvanje hrane

Vaš frižider ima posebne prostore za najbolje čuvanje različite vrste namirnica. Pomoćnik će pokazati kako da svoje namirnice održite svježima duži vremenski period.

Korištenje indukcijske ploče za kuhanje

Upoznajte svoju indukcijsku ploču za kuhanje i iskoristite sve prednosti koje ona donosi!

Osvježite prostor sa kuhinjskom napom

Naučite kako da prilagodite svoju kuhinjsku napu kako bi osvježavanje prostora bilo brzo i ekonomično koliko je to moguće.

Meni za jela u tri slijeda

Pomoćnik nudi menije koji se sastoje od jela u tri slijeda, kojim ćete očarati svoje goste.

Recepti za vašu Gorenje pećnicu

U kolekciji recepata možete birati od ideja za pripremu predjela, doručka, deserta, ručka, glavnog jela i sporednog jela. Svi recepti su pažljivo testirani u našoj laboratoriji i adaptirana za rad naših Gorenje pećnica. Kada pronađete recept koji želite probati, također birate i pećnicu za pečenje. Za svaku pećnicu nudimo podešenja koja garantuju uspjeh!

Šta biste danas pekli?