PRAVI ZA TEBE JEDNOSTAVNO. MAGIČNO.

Otkrij NoFrost I MultiFlow 360° frižidere iz Gorenja

Širok izbor za sve potrebe

Otkrijte širok izbor frižidera, frižidera-zamrzivača, side-by-side frižidera i zamrzivača. Opremili smo ih naprednim funkcijama koje vašu hranu duže održavaju svježom, optimiziraju proces hlađenja, daju vam dodatni prostor kada vam zatreba, prilagođavaju se svakoj vašoj potrebi i sprječavaju nakupljanje leda. Zahvaljujući novom InverterCompressor-u oni će uvijek biti postojani, tihi i izdržljivi. Proizvedeni u Europi, dizajnirani, razvijeni i proizvedeni kako bi se savršeno uklopili u svako okruženje i istaknuli se energetski efikasnim performansama.

 

 

Odaberite iz širokog izbora frižidera i zamrzivača koji se prilagođavaju svim vašim potrebama, uklapaju se u vaš životni stil i pojednostavljuju vaš svakodnevni život.

 

Više funkcija u jednom aparatu

Sve što vam je potrebno za savršeno svježu i smrznutu hranu upakovano je u jedan aparat koji se prilagođava vašim potrebama i željama. Opremljen sa AdaptTech, IonAir sa MultiFlow 360°, ConvertActive i drugim naprednim funkcijama, koje pružaju izvanredne performance po promotivnim cijenama.

VIŠE >

 

Minimalna energija, maksimalno skladištenje

Vrhunski izbor za efikasno očuvanje svježine namirnica, upotpunjen modernim dizajnom u kombinaciji sa naprednim funkcijama kao što su NoFrost Plus, InverterCompressor i ConvertActive omogućava rjeđe odlaske u nabavku i nudi lako dostupno i dobro organizovano odlaganje za vaše uvijek svježe namirnice.

VIŠE >

Posebna akcijska ponuda

Kupite ovaj proizvod do kraja juna, mi ćemo ga besplatno isporučiti na vašu adresu. Iskoristite ovu posebnu akcijsku ponudu i ostvarite moćne performance i svježinu dostavljenu na kućni prag.