Gorenje GardenFresh

PRAVI ZA TEBE.

GORENJE GARDENFRESH KOMBINOVANI FRIŽIDERI

Izbor novog frižidera je veliki korak. Vama je potreban pravi, koji će dugo održati svježinu, koji će se prilagođavati svim vašim potrebama. Sa naprednim funkcijama koje osiguravaju svježinu i prate vaše potrebe, GardenFresh je pravi izbor.

  • AdaptTech – prilagođava temperaturu prema vašim navikama i produžava svježinu hrane
  • IonAir sa MultiFlow 360° - jonizirani zrak uklanja neželjene mirise i čuva hranu u savršenom stanju
  • Convert FreshZone – konvertuje namjenu ladice za meso, kako bi voće i povrće ostali svježi duže vremena


Upoznajte sve modele Gorenje GardenFresh kombinovanih frižidera


Svježina prilagođena baš za tebe

Convert FreshZone
Spremni za sve prilike
Ova korisna ladica jednostavno se transformiše iz ladice za ribu i meso u ladicu za voće i povrće, tako da možete jednostavno smjestiti sve svoje svježe proizvode.
AdaptTech
Kombinovani frižider koji prepoznaje vaše navike
Ovaj pametni sistem je razvijen da održi konstantnu temperaturu u frižideru bez obzira koliko često otvarate vrata frižidera. Frižider konstantno nadgleda način vašeg korištenja i upravlja temperaturom, kako bi spriječio rast temperature, te na taj način se pobrinuo da namirnice ostanu svježe i da se smanji potrošnja energije.
CrispZone s HumidityControl
Svježe kao iz bašte
Prostrana CrispZone ladica je dizajnirana da sačuva nutritivne sastojke i produži svježinu vašim namirnicama zahvaljujući niskoj temperaturi i opciji prilagođavanja nivoa vlažnosti.
SensoTech prekidač
Jednostavno upravljanje frižiderom i zamrzivačem
Veliki i jasno raspoređeni LED displej omogućava instant upravljanje temperaturnim postavkama. Funkcije kao što su FastFreeze i HolidayMode se mogu uključiti jednim jednostavnim dodirom. U slučaju iznenadnog povećanja temperature, odmah će vas upozoriti ugrađeni alarm.
FastFreeze
Brzo zamrzavanje
Funkcija FastFreze zamrzava hranu na -24 °C kako bi sačuvala sve minerale u hrani. Nakon otprilike 2 dana, funkcija se automatski isključuje i temperatura zamrzivačkog dijela se vraća na prethodno podešenu.
SlotIn & KitchenFit
Uzak i sofisticiran izgled
Sa novim dizajnom dubine ovaj frižider će se elegantno uklopiti u vašu kuhinju, istovremeno nudeći veoma velik kapacitet za čuvanje namirnica.
LedLight
Dobro pozicionirana i efikasna
LED osvjetljenje u frižideru omogućava odlično i izuzetno efikasno osvjetljenje. Korisni vijek je trideset puta duži u poređenju sa klasičnom sijalicom, i štedi i do deset puta više električne energije.
EcoMode
Ušteda energije
U slučaju dužeg odsustva, frižider se može podesiti da radi u režimu uštede energije pošto se vrata frižidera neće često otvarati.