GORENJE “SIDE BY SIDE” FRIŽIDERI

#INSTALOVE

GORENJE “SIDE BY SIDE” FRIŽIDERI

“Side by Side” frižideri su odličan izbor za svakoga ko želi pouzdano i efikasno sačuvati svježinu svojih namirnica i hrane. Kombinacijom modernog dizajna sa snažnom tehnologijom i prostranom unutrašnjošću, ovi aparati nude jednostavan pristup i dobru organizaciju prostora za smještanje svih vaših namirnica.

Zbog svoje velike zapremine oni će vam smanjiti odlaske u nabavku i pomoći da smanjite bacanje hrane zahvaljujući boljoj preglednosti i uvidu u sadržaj frižidera. Nije ni čudo, što ćete se odmah zaljubiti u njih.


Prostrani i efikasni

NoFrost Plus
Bez potrebe za otapanjem
Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, ugrađen je u zamrzivački dio, i njime je sprječeno nakupljanje leda i mraza. Kao rezultat, nećete morati odleđivati zamrzivač i njegov prostor za pohranjivanje će biti efikasnije iskorišten. Paketi ili komadi zamrznute hrane se neće lijepiti jedna za drugu, što će pomoći da vaš zamrzivač bude uredan i čist.
SensoTech
Napredno upravljanje preko LED displeja
Velik i jasan LED displej omogućava instant upravljanje i podešavanje temperature. Karakteristike poput FastFreeze i HolidayMode se mogu uključiti jednostavnim dodirom. U slučaju iznenadnog povećanja temperature u frižideru, ugrađeni alarm će vas odmah upozoriti.
InverterCompressor
Pouzdan, tih i dugotrajan
Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u poređenju sa konvencionalnim kompresorom. Bolje i brže se adaptiraju na temperaturne promjene u frižideru, kada se na primjer otvaraju vrata, što znači da su smanjene fluktuacije u temperaturi i da su uslovi čuvanja namirnica mnogo bolji.
XtraSpace
Praktičan i prostran
Efikasno dizajnirana unutrašnjost donosi dovoljno prostora za velike količine hrane, što će vam uštediti česte odlaske u nabavku. Hrana se može jednostavno organizirati na staklenim policama, u velikim ladicama, ili na policama u vratima, tako da ćete uvijek moći jasno da vidite šta je sve dostupno i time ćete manje bacati hranu.
MultiFlow 360°
Idealna mikroklima na svakoj polici
Sistem ventilacije MultiFlow 360° ravnomjerno distibuira zrak u firžiderskom dijelu kako bi osigurao optimalno kruženje zraka i najbolje uslove za čuvanje vaših namirnica.
Ledomat sa dospenzerom vode
Bez potrebe za filterom ili dovodom vode
Ledomat sa dispenzerom za vodu kojim se upravlja na dodir omogućava vam da uživate u hladnoj vodi, izlomljenom ledu ili ledenim kockama bez potrebe da povežete frižider na dovod vode. Zahvaljujući svom uskom dizajnu, on ne zauzima previše prostora u unutrašnjosti frižidera.
FastFreeze
Brzo zamrzavanje
Zamrzavanje velike količine namirnica? Funkcija FastFreeze zamrzava hranu na -24 °C kako bi sačuvala minerale u hrani i zadržala svoju kvalitetu. Nakon isteka otprilike 26 sati, ova funkcija se isključuje automatski i temperatura u zamrzivaču se vraća na inicijalno podešenu temperaturu.
HolidayMode
Način rada kojim štedite energiju
Način rada HolidayMode prilagođava temperaturu u zamrzivaču i frižideru tako da smanji potrošnju električne energije i svede je na mimimum, kada se frižider ne koristi duži vremenski period. Na primjer, kada uživate u svom godišnjem odmoru.
HomeBar
Piće i grickalice na dohvat ruke
Vrlo korisna manja vrata na glavnim vratima frižidera omogućavaju brz pristup polici sa pićem i grickalicama bez da se otvaraju vrata frižidera. Ova korisna opcija pomaže i u uštedi energije, jer hladan zrak ne izlazi iz čitavog frižidera pri otvaranju.
KitchenFit
Zavodljiv i sofisticiran izgled
Ovaj frižider sa zamrzivačem i svojom jednakom dubinom kuhinjskog pulta, će se elegantno uklopiti u vašu kuhinju, a pritome će imati veoma velik kapacitet za spremanje namirnica.
LedLight
Dobro raspoređena i ekonomična
LED osvjetljenje u frižideru omogućava odličnu i izuzetno efikasnu osvijetljenost jer ima duži životni vijek i troši znatno manje električne energije u poređenju sa konvencionalnim sijalicama.
SuperSilent
Izuzetno tih
Ovaj frižider radi izuzetno tiho uz nivo buke jednak tihom šaputanju dvije osobe. Ovaj tihi rad je rezultat odlične izolacije i inovativnih rješenja rashladnog sistema.
TwistIce
Led pri ruci
S odstranjivim unutrašnjim ledomatom TwistIce imat ćete uvijek dovoljno leda. Jednostavno okrenite ručku i uživajte u rashlađenom piću.
Stalak za boce
Pravo mjesto za vaše boce i limenke
Sa praktičnim držačem vaše će boce i limenke biti jednostavno dostupne i neće zauzimati prostor koji sada možete koristiti za pohranjivanje drugih stvari.