OmniFlex indukcijske ploče za kuhanje

Indukcijske ploče za kuhanje u ritmu sa vašim stilom kuhanja
Nove intuitivne OmniFlex indukcijske ploče za kuhanje

Bilo da pripremate jelo za sebe ili da kuhate za cijelu porodicu, Gorenje OmniFlex indukcijske ploče za kuhanje donose potpuno pojednostavljeno kulinarsko iskustvo svaki put. Sa brojnim fino podešenim karakteristikama koje olakšavaju vašu interakciju sa površinom za kuhanje, priprema jela nikada nije bila lakša, intuitivnija i pouzdanija.

Pametni način da poslužite neka od legendarnih jela na vašem stolu.
Precizne performanse za izradu kulinarskih klasika.
Fleksibilno kuhanje za pripremu svih vrsta večere.

Pojačajte toplotu!

AreaFlex

Povežite nekoliko zona za kuhanje kako biste smjestili posude i tave raznih oblika i veličina.

AutoDetect

Prepoznaje posuđe na površini ploče za kuhanje i automatski aktivira odgovarajuću zonu za kuhanje.

StepZone

Ostavite posudu sa strane, bez brige da će se vaša hrana ohladiti tokom kuhanja.

IQ

Uvijek savršena podešenja vremena i temperature za kuhanje bez napora.

Istražite ostale karakteristike

Isključivanje funkcije
Isključite podešenje samo jednim dodirom
Ova funkcija je posebno korisna kada kuhate više jela istovremeno. Kada želite isključiti jednu zonu kuhanja ili AreaFlex sa IqGrill i podešeno vrijeme, samo pritisnete X i završili ste. Nema potrebe za bezbrojnim tipkanjem.
BridgeZone
A simple plan for super-sized pots
The induction hob with two connecting zones simplifies cooking in large-sized pots. Two separate cooking zones are bridged to form one with just a simple touch. Perfect for preparing bigger pieces of food and sides simultaneously.
Groove
Jedinstveno intuitivno upravljanje
Groove žlijeb je specijalni i jedinstveni element koji usmjerava i prirodno ograničava pokrete prstiju pri klizanju po kontrolnoj liniji. On daje estetski element ploči za kuhanje, a rezultuje izvanredno dizajniranom pločom za kuhanje koja promoviše jednostavno, brzo i još intuitivnije korištenje.
PowerBoost
Ubrzano kuhanje
PowerBoost funkcija intenzivira zagrijavanje, što rezultira značajno kraćim vremenom za zagrijavanje. Potrebno je samo 5.7 minuta da se zagrije 2l vode sa 15˚C na 90˚C, što je pola vremena standardnih HiLight ploča za kuhanje.
Vraćanje postavki
Reaktivirajte vaše postavke
Ova funkcija je veoma korisna, kada sasvim slučajno isključite vašu ploču za kuhanje. Imate 5 sekundi da ponovo vratite svoje posljednje korištene postavke na ploči, što je veoma korisno kada pripremate više od jednog jela. U roku od 5 sekundi nakon što ste slučajno isključili ploču, ponovo je uključite i u roku od 5 sekundi pritisnite StopGo funkciju.