WaveActive mašine za pranje rublja

Život je komplikovan. Učinimo održavanje rublja jednostavnim.
WaveActive mašine za pranje rublja

Gorenje WaveActive mašine za pranje rublja su napravljene tako da urade sav prljavi posao na efikasan, jednostavan i ekološki prihvatljiv način.

Zamislite da tehnologija radi za vas… Čekajte! Ako odabir Gorenje WaveActive mašine za pranje rublja znači 30% manje mrlja, onda ćete napokon imati dovoljno vremena da upratite vašu omiljenu TV seriju koju niste mogli do sada da pratite ili možda da napokon započnete sa pisanjem svog novog bloga. Koji god projekat da odaberete ili kako god da odlučite da provedete korisnije vrijeme, možete se osloniti da će vaša mašina WaveActive isporučiti savršene rezultate pranja.

WaveActive mašine za pranje rublja sadrže savremene tehnologije čišćenja:

  • Jedinstven dizajn bubnja sa specijalnim valovitim oblikom 3D rebra za najnježniji tretman rublja
  • IonTech koji koristi snagu jona, pružajući optimalne rezultate pranja
  • SteamTech efikasno namakanje i razbijanje zaprljanja

Sve mašine za pranje rublja iz WaveActive generacije ispunjavaju najviše okolišne standarde i karakteriše ih izuzetna energetska učinkovitost. Uživajte u svojim omiljenim stvarima. Ostavite rublje nama.Savršeni rezultati, pametna rješenja, savršeno korisničko iskustvo

SteamTech
Dubinski očišćeno i glatko rublje, bez omekšivača
Zaboravite omekšivač! Dodatan tretman parom na kraju odabranog programa pranja znatno će smanjiti nabore, neugodne mirise i bakterije. Vaše će rublje biti dubinski čisto, manje izborano i mekše.
IonTech
Odstranjuje 30% više mrlja
IonTech koristi snagu prirodnog procesa jonizacije kako bi odstranio zaprljanja efikasnije bez visokih temperatura ili dodataka hemikalija. Otapanje deterdženta je bolje u vodi, što omogućava bolje čišćenje i ravnomjerno prodiranje u rublje. Rezultat je 30% više odstranjenih mrlja, čak i na niskim temperaturama. IonTech također sprječava naslage kamenca na grijaču što produžava koristan životni vijek mašine za pranje rublja.
Inverter PowerDrive motor
Snažan i tih motor
Ovaj tihi, ali veoma efikasan motor je dizajniran za dugi životni vijek vaše mašine za pranje rublja, štedeći energiju sa svakim ciklusom.
WaveActive bubanj
Pažljiv tretman svih vrsta tkanina
Unikatni valoviti oblik bubnja u kombinaciji sa specijalnim valovitim 3D rebrom omekšava vlakna kako bi pružio najnježniji tretman za savršeno čisto rublje sa minimalnom količinom nabora.
StainExpert
Najučinkovitiji tretman mrlja
Učinkovito odstranjivanje mrlja više ne zahtijeva visoke temperature ili dodatni tretman na tkaninama prije pranja. Savršena kombinacija temperature, vremena i vode će automatski odstraniti do 36 različitih tipova tvrdokornih mrlja iz tri glavne grupe: voće (narandže, paradajz sos); organske mrlje (masnoće, puter, jaja, trava) i kafa (uključujući čaj, čokoladni jogurt, tjesteninu, šminku).
PowerWash 59`
Vaše omiljene stvari uvijek spremne za nošenje
Trebat će vam manje od sat vremena da operete vaše rublje, zahvaljujući ovom brzom i intenzivnom programu pranja pogodnom za polovično punjenje bubnja.
DoseAid
Optimalna doza deterdženta za svako punjenje
DoseAid će vam uvijek pomoći odrediti optimalnu dozu deterdženta za pranje, neovisno o količini rublja koju ste stavili u vašu mašinu za pranje, tako da možete biti bez brige da koristite deterdžent na najekonomičniji i zdrav način.
AutoWash
Uvijek odgovarajući program
Ne možete se odlučiti koji program da odaberete? Samo odaberite AutoWash i vaša će mašina za pranje rublja odabrati najbolji program pranja za vaše rublje u bubnju. Možete biti bez brige, rublje će biti bezprijekorno čisto, bez obzira na materijal.
SteamRefresh
Uvijek svježe rublje
Ovaj jedinstveni program koristi parni generator kako bi proizveo velike količine pare, koja osvježava rublje i olakšava peglanje.
Jednostavan interfejs
Tri koraka i spremni ste
Upravljački interfejs jednostavan je za upotrebu, s centralno smještenim gumbom za odabir programa, a u svega tri jednostavna koraka možete pokrenuti proces pranja: uključite mašinu za pranje rublja, odaberite program i pritisnite start! Bez dodatnih podmenija za odabir dodatnih funkcija i postavki, ali svakako, možete odabrati bilo koju od dodatnih postavki na velikom ekranu za upravljanje na dodir, kako bi osigurali da će vaše rublje biti oprano baš onako kako vi želite.
EcoEye
Potrošnja energije pod stalnim nadzorom
Jednostavan za pročitati EcoEye indikator daje vam povratne informacije u realnom vremenu o tome koliko je efikasan odabrani program, te vam tako pomaže da štedite vodu i energiju.
AllergyCare
Dodatna zaštita za osjetljivu kožu
Antialergijski program koristi više temperature i dodatno ispiranje kako bi efikasno uklonio tragove deterdženta na tkanini. Alergeni, koji bi mogli izazvati neugodan osjećaj, uklonjeni su, a osjetljiva koža je zaštićena.
StableTech
Bez vibracija tokom pranja
Poboljšana stabilnost i značajno smanjene vibracije zahvaljujući StableTech bočnim i donjim panelima rezultiraju značajno nižom razinom buke čak i pri najvećim obrtajima centrifuge.

Pranje rublja savjeti i trikovi

 

Vaše rublje nije oprano onako kako biste vi to željeli? Pogledajte naše odabrane savjete i trikove, te se uvjerite u postignute rezultate!

U žurbi ste? Sada možete oprati vaše rublje za manje od sat vremena.
Odredite dozu deterdženta kako treba. Ekološki, štedljivo i savršeno oprano.

Misterija je rješena: ovo je najbolji način da otklonite tvrdokorne mrlje od trave!
Ukoliko vaša mašina ima pomalo neprijatan miris, ne brinite. Pomoći ćemo da se riješite neprijatnih mirisa.