WaveActive mašine za sušenje rublja

Život je komplikovan. Učinimo održavanje rublja jednostavnim.
Nove WaveActive mašine za sušenje rublja

Gorenje WaveActive mašine za sušenje rublja su napravljene da obave sav prljavi posao na efikasan, jednostavan i ekološki način.

Manje nabora na rublju, manje namrštenog lica i više vremena provedenog u stvarima koje stvarno volite. Korištenjem moćnih i pametnih rješenja, provest ćete manje vremena peglajući rublje, i tako štediti novac za vaše sljedeće veliko putovanje ili novo biciklo koje ćete provozati!

WaveActive mašine za sušenje rublja sadrže savremene tehnologije sušenja:

  • Programe dizajnirane za vlaženje vlakana kako bi se rublje omekšalo i izravnalo sa što manje nabora
  • IonTech za obogaćivanje zraka za sušenje rublja sa negativno naelektrisanim jonima koji rješavaju probleme sa alergenima i i lošim mirisima
  • SteamTech koji proizvodi dodatnu paru za tretman na kraju programa sušenja

Sve mašine za sušenje rublja iz WaveActive generacije ispunjavaju najviše okolišne standarde i karakteriše ih izuzetno visok energetski razred do A+++ za mašine za sušenje rublja. Uživajte u svojim omiljenim stvarima. Ostavite rublje nama.


Savršeni rezultati, pametna rješenja, savršeno korisničko iskustvo

IonTech
Minimizira nabore. Maksimizira svježinu.
Zrak obogaćen negativno naelektrisanim jonima suši rublje na način koji značajno smanjuje nabore vašeg rublja. Jonizator kreira okolinu bez alergena, ostataka dima, polena i elektrostatičkog naboja koji se akumulira tokom procesa sušenja. Kao rezultat, rublje je lakše peglati i miriše svježe.
Inverter PowerDrive motor
Snažan i tih motor
Ovaj tihi, ali veoma efikasan motor je dizajniran za dugi životni vijek vaše mašine za sušenje rublja, štedeći energiju sa svakim ciklusom.
WaveActive bubanj
Pažljiv tretman svih vrsta tkanina
Unikatni valoviti oblik bubnja omekšava vlakna i pruža najnježniji tretman za savršeno osušeno rublje uz minimalnu količinu nabora.
Kondenzacijski razred A
Uklanja problem prevelike vlage kod sušenja
U svakom ciklusu sušenja WaveActive mašina za sušenje rublja kondenzuje impresivnih 90% vlage iz rublja, osiguravajući potpunu osušenost vašeg rublja i eliminišući problem viška vlage u vašem domu. To znači da će u vaš dom biti ispušteno 55 litara vode godišnje manje, u usporedbi sa mašinama za sušenje koje imaju B razred kondenzacije.
SteamRefresh
Rublje bez neprijatnih mirisa i nabora
Ovaj petnaesto minutni tretman parom odstranjuje većinu nabora, eliminiše sve neprijatne mirise i osvježava vaše deke, zimske jakne, ili bilo koji drugi komad rublja, što ga čini idealnim izborom kada želite da brzo osvježite rublje ili da izbjegnete peglanje.
IonRefresh
Brzo osvježavanje vašeg rublja
Da li morate brzo da uklonite neprijatne mirise iz vašeg rublja? Sa ovim specijalnim programom za osvježavanje rublja s jonima IonRefresh vaše rublje će biti spremno za nošenje i skoro kao svježe oprano u samo 30 minuta.
Jednostavan interfejs
Tri koraka i spremni ste
Jednostavan za korištenje interfejs sa centralno pozicioniranim gumbom za odabir programa omogućava vam da započnete sušenje u samo 3 jednostavna koraka: uključite mašinu za sušenje rublja, odaberite program i pritisnite start! Bez dodatnih podmenija za odabir dodatnih funkcija i postavki, ali svakako, možete odabrati bilo koju od dodatnih postavki na velikom ekranu za upravljanje na dodir, kako bi osigurali da će vaše rublje biti osušena baš onako kako vi želite.
TwinAir
Učinkovito sušenje čak i najvećih hrpa rublja
Čak i najveći komadi rublja bit će mekani, ujednačeno osušeni i manje naborani već pri izlasku iz mašine za sušenje rublja, zahvaljujući ovom patentiranom dvosmjernom sistemu upuhivanja zraka.
Načini sušenja
Savršen odabir za vaše potrebe
Naša tehnologija se brine da sve vrste tkanina budu osušene na najbolji mogući način uz optimalnu kombinaciju temperature, rotacije bubnja i vremena. Ova podešenja se mogu dodatno prilagoditi različitim načinima sušenja, koji vam omogućavaju da pronađete odgovarajuću kombinaciju za vaše trenutne potrebe.
AirRefresh
Brzo osvježenje vašeg rublja
Specijalni program osvježavanja za osvježavanje vašeg rublja poslije sportskih aktivnosti ili poslije večere. Svjež zrak pomaže u odstranjivanju neprijatnih mirisa, hrane i duhanskog dima. U samo 30 minuta vaše rublje će biti spremno za nošenje i skoro svježe kao da je bilo upravo oprano.
EcoEye
Potrošnja energije pod stalnim nadzorom
Jednostavan za pročitati EcoEye indikator daje vam povratne informacije u realnom vremenu o tome koliko je efikasan odabrani program, te vam tako pomaže da štedite vodu i energiju.

Savjeti i trikovi za sušenje

 

Vaše rublje nije svježe onako kako biste vi to željeli? Pogledajte naše odabrane savjete i trikove i uvjerite se u rezultate!

Da li ste znali, da i delikatno rublje možete sigurno sušiti u mašini za sušenje rublja? Saznajte kako.
Zaboravite na peglanje! Sada možete izvaditi košulje bez nabora, direktno iz mašine za sušenje.

Poslužite se ovim jednostavnim savjetom, kako se vaša posteljina ne bi upetljala.
Lavanda, kokos ili vanilija? Netrebate skupe omekšivaće kako bi vaše rublje rajski mirisalo.