SmartFlex mašine za pranje posuđa

Potpuno kvalifikovane da urade vaš posao
Otkrijte vješte SmartFlex mašine za pranje posuđa

Napravljene da olakšaju vaš život

Nove mašine za pranje posuđa SmartFlex u potpunosti se prilagođavaju vašim potrebama sa brojnim funkcijama i prilagodljivom i fleksibilnom unutrašnjošću. Korpe su opremljene sa istaknutim pokretnim elementima i prilagodljivim oblikom korpi za jednostavno punjenje. Svaki detalj je pažljivo dizajniran kako bi što je moguće jednostavnije olakšao rukovanje sa posuđem.


Izuzetni rezultati, pametna rješenja, izuzetno korisničko iskustvo

Treća prskalica
Do 30% bolji rezultati pranja
Dodatna prskalica omogućava bolji doseg vode i potpuno ispiranje za 30% bolje rezultate pranja. Svo posuđe i pribor za jelo će uvijek biti oprano do savršenstva.
15 min SpeedWash
Pere brzo, kako biste vi mogli usporiti
Zamislite da organizujete svečanu večeru i da je posuđe od glavnog jela oprano za vrijeme koje vam je trebalo da poslužite desert. Kada odaberete program pranja od sat vremena zajedno sa SpeedWash funkcijom, Gorenje SmartFlex mašine za pranje posuđa će oprati posuđe za samo 15 minuta. Savršeno za pranje veće količine posuđa kada imate više gostiju u kući.
TotalDry
Uvijek savršeno suho posuđe
Nakon ciklusa pranja, vrata mašine za pranje posuđa se automatski otvaraju sasvim doboljno da se ispusti ostatak pare. Ovo omogućava da svjež zrak dopre do posuđa kako bi oprani predmeti, poput plastičnog posuđa, bili potpuno osušeni. Odlično za brzo sušenje sa manjom potrošnjom energije.
16 setova posuđa
Fleksibilne kao što će biti i vaše vrijeme
Gorenje SmartFlex mašine za pranje posuđa nude dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri korpe omogućavaju ppranje do 16 setova posuđa istovremeno. Potpuno fleksibilna unutrašnjost omogućava različite opcije punjenja, korištenje je jednostavno, a učinci pranja su savršeni.
1h program
Efikasno brz
Efiksasan i brz program dizajniran za svakodnevnu upotrebu za posuđe koje je malo zaprljano suhim ostacima hrane. Zajedno sa funkcijom SpeedWash funkcijom može se skratiti da traje samo 15 minuta.
Noćni program pranja
Tiho pranje sa samo 37 dB
Sa samo 37 dB ovaj program je manje bučan od tišine u biblioteci. Vaše posuđe će biti čisto ujutro i moći ćete spavati bez ometanja.
ExtraHygiene
Uvijek čiste flašice za bebe
Program koji oponaša proces sterilizacije je dizajniran za sve one sa potrebom za dodatno uvjeravanje da je njihovo posuđe higijenski čisto, kao što su porodice sa bebama ili malom djecom. Ova opcija produžava vrijeme pranja i povećava temperaturu za 5 °C kada koristite Eco ili Univerzalni program. U kombinaciji sa Intenzivnim programom, on omogućava temperaturu 75 °C - što je dovoljno za eliminaciju većine bakterija.
AutoProgramme
Zabava za dvije ili dvanaest osba - posuđe će biti besprijekorno oprano
Ponekad je potrebno da stakleno posuđe samo saperete, u nekoj drugoj okolnosti vaša mašina za pranje posuđa je puna teško zaprljanog posuđa sa ostacima nedjeljnog ručka. Napredna senzorska tehnologija će prilagoditi program mašine za pranje posuđa kako bi savršeno oprala posuđe uz optimalnu potrošnju vode i energije. Nisu vam potrebni specijalni programi za čaše ili intenzivno pranje - jedan Auto Programme će se prilagoditi svim vašim potrebama.
Program za pranje čaša
Nježno pranje čak i za čaše od kristala
Sa ovim posebno osmišljenim programom za pranje čaša, Gorenje SmartFlex mašine za pranje posuđa će na nježan način pobrinuti za svo vaše stakleno posuđe. Zahvaljujući nižoj temperaturi ovaj program je siguran za korištenje za pranje čaša od kristala.

SmartFlex Savjeti&Trikovi

Kako prilagoditi prostor u mašini za pranje posuđa
Kako spriječiti koroziju stakla