ULTRA ČISTO. ULTRA POVOLJNO.

Otkrijte nevjerovatne prednosti

ExtraHygiene sa UV tehnologijom
Uklanja 99,9% bakterija i virusa na još nižoj temperaturi
Pravi antibakterijski efekat čak i na programima sa niskom temperaturom (primjer: ECO 55°C). UV svjetlo se aktivira pomoću nove UV opcije, i pažljivo je postavljeno u hidraulički sistem. UV funkcija je opcionalna i može se koristiti na svim programima. Sa kombinacijom ECO, automatskog, dnevnog, noćnog i higijenskog programa, uklanja 99,9% bakterija i virusa iz vode za ispiranje.
ExtraHygiene
Uvijek čista flašica za bebe
Ovaj program uključuje dodatno ispiranje hladnom vodom praćeno temeljitim pranjem vrućom vodom na 70 °C kako bi se eliminisalo 99,9% svih bakterija. Ovaj program koji oponaša proces sterilizacije je napravljen za sve one sa izuzetno visokim higijenskim standardima.
Gornja prskalica
Do 30% bolje rezultati pranja
Dodatna prskalica koja se nalazi na vrhu mašine osigurava bolje pokrivanje vodom i temeljito ispiranje koje donosi i do 30% bolje rezultate pranja. Svo posuđe i pribor će uvijek biti savršeno oprani.
Intensive CleanZone
Savršeno rješenje za najtvrdokornije mrlje i najprljavije posuđe
Nove Gorenje mašine za pranje posuđa imaju savršeno rješenje za najtvrdokornije mrlje i najprljavije posuđe: Dvije moćne i visokoefikasne prskalice koje se nalaze u zadnjem dijelu kade. Primjenom visokog pritiska vode, one direktno "pogađaju" najtvrdokornije mrlje što je savršeno za pranje tava, lonaca i tepsija.
Samočisteći filter
Savršen rad filtera
Sistem ispiranja zajedno sa automatskim sprečavanjem začepljenja filtera omogućava rad bez greške i značajno manje održavanja.
SmartUltra sušenje
Superiorno suho posuđe
Nakon ciklusa pranja, ventilator se aktivira i uklanja svu vruću paru iz mašine za pranje posuđa. Vlaga se usmjerava natrag u cijev. Vrata mašine za pranje posuđa automatski se lagano otvaraju kako bi ušao svježi zrak, što rezultira učinkovitom zaštitom kuhinjskog pulta od izlaza vruće pare.To omogućava svježem zraku da dopre do posuđa, tako da se oprani predmeti poput plastičnog posuđa potpuno osuše.
TotalDry
Savršeno suho posuđe
Idealno za brzo sušenje uz nisku potrošnju energije. Nakon ciklusa pranja, vrata mašine se automatski otvaraju taman toliko da para izađe napolje. Ovo omogućava da svjež zrak dođe do posuđa, pa tako dobijate potpuno suho posuđe.
IonTech
Nema više neprijatnih mirisa
Svi su upoznati sa neprijatnim mirisom koji dolazi iz mašine za pranje posuđa koja je do pola puna nekoliko dana. Napredna IonTech tehnologija ugrađena u Gorenje mašine za pranje posuđa radi po principu prirodnog procesa jonizacije koji po prirodi eliminiše neprijatne mirise i održava vašu mašinu svježom, čak i kada je napunjena prljavim posuđem.
ConnectLife
Sve o vašoj mašini za pranje posuđa na dohvat ruke
Pojednostavite svoj život uz sve mogućnosti za kontrolu i provjeru mašine za pranje posuđa na vašem mobilnom uređaju. Daljinsko upravljanje, mobilna obavještenja i korisnička podrška su funkcije koje će vam pomoći da lakše upravljate svim procesima mašine gdje god da se nalazite.