VRIJEME JE ZA HLAĐENJE

VRIJEME JE ZA HLAĐENJE
UŽIVAJTE U FIFA SVJETSKOM PRVENSTVU U KATARU 2022 I POTRAŽITE OSVJEŽENJE U GORENJE FRIŽIDERU

NAVIJANJE NIKAD NIJE BILO TAKO OSVJEŽAVAJUĆE

 

Mi smo najveći fanovi... svježine! Zato se trudimo da vam damo najbolju moguću ponudu dok ne počne najvrelije sportsko takmičenje ove godine.

Da li ste spremni za svježu akciju? Mi jesmo, jer  smo zvanični sponzor i dobavljač frižidera, zamrzivača i uređaja za hlađenje na FIFA Svjetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru 2022. Zato kada dođu najvreliji trenuci, možete da potražite osvježenje uz pomoć vašeg novog Gorenje frižidera sa zamrzivačem.

Predstavljamo vam ponudu Gorenje frižidera po odličnim cijenama.

 

POUZDAN, TIH I DUGOTRAJAN

Inverterski kompresor

Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u poređenju sa konvencionalnim kompresorom. Bolje i brže se adaptiraju na promjenu temperature u frižideru - primjera radi, kada se otvaraju vrata, biće smanjene fluktuacije u temperaturi i uslovi čuvanja namirnica će biti mnogo bolji.

 
 

NO FROST PLUS

Bez zamornog odmrzavanja

Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, ugrađen u zamrzivačkom dijelu, sprječava nagomilavanje leda i smanjuje potrošnju energije. Tako je optimalno iskorišten prostor za čuvanje namirnica, a odmrzavanje i čišćenje unutrašnjosti više nije potrebno.