Zakuhaj i osjeti uštede

Zakuhaj i osjeti uštede

AKCIJA GORENJE UGRADBENIH APARATA ZA KUHANJE

 

Sjajna akcija za kupovinu odabranih Gorenje ugradbenih aparata za kuhanje, pojedinačno ili u setu. Iskoristite akcijsku ponudu u periodu od 01.10. do 31.10.2022.

Akcija se odnosi na ugradbene pećniceploče za kuhanje i ugradbene setove za kuhanje. Ovo je savršena prilika za kupovinu vaše nove OptiBake pećnice čije funkcije vam pomažu da napravite sve svoje kuhinjske čarolije:

  • AirFry funkcija, koja donosi hrskavu zlatnu koricu vašeg omiljenog jela, bez korištenja ulja. Sada možete imati hrskavost i ukus pržene hrane bez dodatnih kalorija. Ova metoda ekstremno intenzivnog prženja pomoću vrućeg vazduha ne zahtijeva nikakvu masnoću kako bi se postigla savršeno hrskava i ukusna zlatna korica.
  • Aqua Clean funkcija za jednostavno i lako čišćenje pećnice za samo 30 minuta.
  • Pizza funkcija - Ovaj program sa podešavanjem temperature pečenja do 300°C posebno je osmišljen kako bi vam pomogao da ispečete savršenu pizzu, fokaću, somun i slične specijalitete.
  • GentleBake za super sočnu i mekanu hranu - ova funkcija se odnosi na blago, sporo i ujednačeno pečenje. Na taj način se vlažnost zadržava u hrani, i ona ostaje super sočna i mekana. Pogodno je za pripremu mesa, ribe ili peciva na jednom nivou. 

Mi znamo da je vrijeme od izuzetne važnosti i da želite da maksimalno iskoristite svoj dan. Iz tog razloga Gorenje OptiBake ugradbene rerne nude brojne funkcije koje će olakšati pripremu jela i učiniti da u tome uživate i što je najvažnije učiniće da trošite što manje svog vremena. Prepustite kuhanje i pečenje nama, a vi uživajte u životu i iskoristite ovu sjajnu akciju.

AIR FRY

Zdravo zadovoljstvo

 

Sada možete uživati u hrskavosti i ukusu prženih krompirića bez dodatnih kalorija. Ova metoda intenzivnog pečenja vrućim vazduhom ne zahtijeva nikakve masnoće kako bi osigurali savršeno ukusnu hrskavu zlatnu koricu, a uz posebnu perforiranu posudu za pečenje (zavisno o modelu pećnice), postići ćete još bolje rezultate pečenja. AirFry metoda pogodna je za manje komade mesa, ribe, povrća ili polu-pripremljene zamrznute hrane, poput pomfrita ili pohovane piletine.

AQUA CLEAN

Jednostavno čišćenje

 

AquaClean nudi savršenu pomoć kod čišćenja unutrašnjosti pećnice. Sve što je potrebno je da sipate pola litra vode u posudu za pečenje i odaberete AquaClean program nakon svakog procesa pečenja. Za svega 30 minuta rezultat će biti vidljiv na cijeloj površini unutrašnjosti pećnice i posudama za pečenje. Mrlje i masnoće će omekšati tako da se mogu jednostavno obrisati.