NAŠ ROĐENDAN. VAŠE ŽELJE. JEDNOSTAVNO. MAGIČNO.

PRIDRUŽITE SE ROĐENDANSKOJ AKCIJI!

Kako bismo proslavili naš put jednostavnosti, magičnih osobina i neprocjenjivog iskustva, organizujemo našu rođendansku akciju!

Jer kada mi slavimo, svi slave!

Birajte iz niza aparata, velikih i malih, uz nevjerovatne popuste sa PROMO KODOM prijavom na listu za newsletter.

Ako ste ikada poželjeli pojednostaviti svoj život posebnim Gorenje aparatom, sada je vaša prilika!

 


 

NEVJEROJATNA IZNENAĐENJA ZA GORENJE ROĐENDAN

U 2023. godini Gorenje, europski brend kućanskih aparata, slavi 73. obljetnicu postojanja, što je odlična prilika da ojača odnos sa svojim kupcima i učini ga još magičnijim. Za naš rođendan mi smo ti koji poklanjamo. Početkom aprila pripremamo dodatne pogodnosti i uzbudljiva iznenađenja, bit će jednostavno magično. Svih ovih godina trudili smo se pojednostaviti svakodnevne poslove, učiniti život manje komplikovanim i ugodnijim, a tu divnu misiju slijedimo i kada slavimo rođendan.

Specifično znanje, tradicija i inovativne nove tehnologije Gorenja rezultiraju kvalitetnim proizvodima visokih europskih standarda. Proizvodi koji su osmišljeni kako bi pojednostavili živote ljudi smanjenjem složenosti i pružanjem smislenih rješenja, donose magiju.

Magična proslava rođendana uz posebne akcije

Pripremite se za rođendansku proslavu punu uzbudljivih iznenađenja. Možda je nama rođendan, ali vaše želje će se ostvariti.

Naravno, proslave nema bez posebnih rođendanskih popusta. Odabrani Gorenje proizvodi bit će sniženi u mjesecu aprilu u Hisense Gorenje Studijima i Web shop-u. Prijavite se na Gorenje newsletter i poklanjamo vam PROMO KOD za dodatni popust od 10% na ukupan iznos korpe u web shop-u.

Ko ne voli besplatnu dostavu? Gdje god da živite, dostava malih kućanskih aparata biti će besplatna. Zamislite samo da dobijete svoj magični usisavač ili mini roštilj besplatno dostavljen na kućnu adresu.

 

Jednostavan život više od 70 godina

Kućanski aparati Gorenje prenose se s generacije na generaciju više od 70 godina i dio su porodične tradicije. Ovo magično putovanje ispisalo je mnoge prekrasne porodične priče. Kao brend, Gorenje je u srcu domova i svakodnevnog života. Sve važne prekretnice i svakodnevne izazove olakšava Gorenje.

Tehnološki sofisticirani, inovativni, energetski učinkoviti i vrhunski dizajnirani kućanski aparati rješavaju svakodnevne probleme, kako bi se korisnici mogli fokusirati na bitnije stvari i aktivnosti koje vole. Naši kupci i mi prošli smo izvanredan put zajedno, budućnost zasigurno nosi još uzbudljivije tehnologije koje će pojednostaviti svakodnevne zadatke. Još smo više nego ikad predani našoj misiji da život učinimo jednostavnijim.

Gorenje je glavna stanica za kućanske aparate

Više od sedam desetljeća dragocjenog iskustva i uzbudljivih izazova doveli su do razvoja kućanskih aparata koji unose dašak magije u život korisnika. Naš nesvakidašnji put bio je obilježen učenjem, napredovanjem i razvojem, čime je Gorenje postalo jedan od vodećih europskih proizvođača kućanskih aparata.

Uz malu pomoć Gorenje OptiBake ugradbenih pećnica korisnici mogu pripremiti savršena jela u samo 2 do 3 koraka. StepBake osigurava savršenu kontrolu nad procesom pečenja čak i u užurbanosti svakodnevnog života.

Kad je gozba gotova, u akciju dolaze Gorenje UltraClean mašine za pranje posuđa. Svo prljavo posuđe se magično čisti jednostavnim pritiskom na dugme. Kada je magija gotova, zahvaljujući ExtraHygene UV tehnologiji, posuđe je bez bakterija i virusa.

Inovativna tehnologija i korisne funkcije koje rješavaju svakodnevne probleme sastavni su dio generacije GardenFresh samostojećih frižidera sa zamrzivačem. S funkcijom NoFrost Plus veliki komadi leda koji se nakupljaju u zamrzivaču su prošlost. Kao rezultat toga, iskorištenost skladišnog kapaciteta je optimalna, a odmrzavanje i čišćenje unutrašnjosti više nisu potrebni.

Čišćenje unutrašnjosti uređaja također je nepotreban zadatak za WaveActive mašine za pranje veša. Funkcija AirDry sprječava pojavu plijesni i neugodnih mirisa čineći da veš uvijek miriše svježe. S Gorenjem su dani pranja veša ugodni i jednostavni.

Proslava 73. rođendana Gorenja bit će magična i bit će obilježena posebnim promocijama diljem Europe. Uvijek je lijepo osvrnuti se u prošlost i prisjetiti se predivnih priča koje su inspirisane Gorenje kućanskim aparatima. Napretkom i razvojem novih tehnologija upravo ovdje u Europi, budućnost donosi još jednostavniji život. U sadašnjosti pridružite se magičnoj proslavi rođendana i uživajte u promocijama koje život čine jednostavnim.